Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, păstrează vie amintirea bunicilor printr-o cafenea cu parfum de amintiri

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, păstrează vie amintirea bunicilor printr-o cafenea cu parfum de amintiri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, și-a deschis în urmă cu ceva ani o cafenea atipică, inspirată din camera din față a bunicii. Localul există și-n prezent, iar artistul face eforturi financiare să o mențină.

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, se poate lăuda că are una dintre cele mai atipice cafenele, cu o clientelă selectă, situată chiar în buricul Capitalei.

Cum însă ”obrazul subțire cu cheltuiala se ține”, artistul a investit și investește bani frumoși, pentru a putea păstra vie amintirea bunicilor. Asta pentru că, trebuie spus, cafeneaua – ceainărie are un design inspirat din perioada copilăriei solistului, petrecută în camera din față a casei bunicilor, dar și produse ce nu se găsesc în altă partea. Până și aroma ceaiului sau a cafelei este diferită de cele întâlnite în alte locuri.

„E o cafenea deschisă cu câțiva prieteni, în care ne-am dorit să ne întâlnim și să depănăm amintiri. Cei care ne trec pragul simt ca și noi. E un întreg concept despre cum ne simțeam noi în casa bunicii. Pe vremea bunicilor, camera din față era cea mai dichisită, unde-ți primeai oaspeții. Prietenii ne trec pragul. Muzica îți trezește amintiri din copilărie”, a mărturisit Călin Goia pentru Libertatea.

Artistul nu ascunde însă că o astfel de investiție este greu de menținut.

„Dincolo de un bussines, mai bun sau mai prost, important e să putem să-l menținem în viață. Și deja sunt cinci ani de când există”, a adăugat acesta. Citește integral pe libertatea.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani