Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Schimbări uriașe la Exatlon. Anunțul făcut de Cosmin Cernat i-a uimit pe jucători

Schimbări uriașe la Exatlon. Anunțul făcut de Cosmin Cernat i-a uimit pe jucători

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Prezentatorul emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat, sâmbătă 8 decembrie, a făcut un anunț care i-a uimit pe jucători.

De acum încolo, nu va mai exista jocul pentru vilă, iar concurenții rămași în competiție vor sta în casă. Totodată, jocurile vor fi doar individuale. „Vor fi jocuri individuale. De astăzi fiecare joacă pentru el. În ziua de astăzi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi câteva surprize: prima dintre ele este că în această parte finală nu mai există jocul pentru vilă”, a anunțat Cosmin Cernat.

Totodată, el i-a mai anunțat pe concurenți încă o schimbare importantă. „Mai am o surpriză pentru voi. Am spus la început că e jocul special, dar aşa cum vedeţi nu mai există cele 3 stele. Din punctul meu de vedere e bine că au dispărut, pentru că astăzi vor exista doi câştigători: o fată şi un băiat. Atât fata, cât şi băiatul vor avea în buzunare o sumă importantă de bani cu care să facă orice vor ei. Un băiat şi o fată vor pleca de astăzi mai bogați. Suma pe care o vor câştiga este 10.000 de lei!”, a adăugat prezentatorul.

Totodată, Cristi Pulhac și Mădălina Predoi nu vor mai sta în barcă. „Trei sferturi din Exatlon am trăit acolo. Nu ştiu dacă voi plânge când voi pleca şi-mi voi lua rămas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de trăit acolo. Ştiu şi ei cum e. Mă bucur că într-un final plec de acolo”, a spus fostul fotbalist. „Mă bucur foarte mult că deja suferim de frig noaptea. Nu mă aşteptam când am venit la Exatlon să stau doar acolo. Mă bucur enorm şi de-abia aştept să îmi iau la revedere de la baracă. Nu am niciun regret”, a precizat și Mădălina pe marginea acestui subiect. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani