Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sânge, răni, bube şi mâini luxate, pentru 100.000 euro

Sânge, răni, bube şi mâini luxate, pentru 100.000 euro

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

De două săptămâni, de când la Kanal D a început reality-show-ul „Exatlon”, concurenţii cad pe capete, răniţi în probele extreme. Julituri, lovituri, alergii, mâini scrântite, cu aşa ceva se confruntă cei 19 oameni rămaşi în competiţie, şi care se vor duela cu echipa Mexicului.

Or fi ei sportivi, căliţi şi antrenaţi, însă nici nu-şi imaginau peste ce vor da în paradisul din Republica Dominicană, acolo unde au plecat la începutul lunii ianuarie, în aventura vieţii lor. Zece vedete şi 10 oameni obişnuiţi sunt personajele reality-show-ului „Exatlon”, care se difuzează de sâmbătă până marţi, la Kanal D, şi care strânge în faţa televizorului o medie de 2 milioane de români pe ediţie. În competiţie au rămas 19 concurenţi, după eliminarea Rafaelei, iar în această seară echipele “Faimoşii” (vedetele) şi “Războinicii” (oamenii obişnuiţi) îşi vor uni forţele şi se vor lupta cu cei de la „Exatlon Mexic”.

Vestea rea este că toţi cei 19 români sunt cu sănătatea în piuneze.Şi-au depăşit limitele, şi-au împins forţa la extrem, de dragul banilor puşi în joc, premiul fiind de 100.000 de euro, dar şi din dorinţa de a rezista cât mai mult în concurs, căci onorariul primit pe săptămână porneşte de la 500 de euro de căciulă. Însă aceşti bani nu pot compensa problemele de sănătate cu care concurenţii “Exatlon” s-au ales în timpul filmărilor.

Vladimir Drăghia îşi depăşeşte limitele pentru a-şi ajuta echipa

De exemplu, Claudia Pavel (33 de ani), alias Cream, a ajuns la un spital din Republica Dominicană cu o alergie agresivă la muşcăturile de ţânţari. „Are alergie la ţânţari şi nu are la ea cremele cu care se tratează în ţară. A fost înţepată, s-a scărpinat, apoi a făcut băşici care s-au uscat. Nu se aştepta să fie chiar aşa, are şi nişte răni urâte pe mâini, pe faţă şi pe posterior. E prima oară când merge în Republica Dominicană şi nu ştia ce necazuri o vor aştepta acolo. La 23 de ani, ea a făcut şoc anafilactic de la înţepăturile unor insecte”, ne-a spus un apropiat de-al concurentei.

Ionuţ Liviu se bazează pe forţă şi pe muschi
Ionuţ Liviu, de profesie luptător MMA, de la echipa “Războinicilor”, s-a ales cu mâna luxată în urma unor probe dure, dar se încăpăţânează să concureze în această seară. Ion Oncescu, supranumit “omul de oţel”, este campion mondial la skandenberg, însă “Exatlonul” l-a doborât şi pe el. Sportivul are răni urâte pe picioare şi a apărut la TV cu sângele “la vedere”. Nici ceilalţi concurenţi nu au scăpat nevătămaţi, căci probele dure, în care sunt nevoiţi să escaladeze, să alerge, să se târască în noroi, au lăsat urme pe corpul lor. Pe lângă Claudia Pavel şi Ion Oncescu, din echipa „Faimoşilor” mai fac parte cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, fostul înotător de performanţă Vladmir Drăghia, fotbalistul Giani Kiriţă, campionul de motociclism viteză Cătălin Cazacu, Diana Belbiţă, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimanstică aerobică, şi Andrei Stoica, multiplu campion de kickboxing. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani