Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-au schimbat rolurile la Vocea României! El a compus deja o melodie pentru Smiley

S-au schimbat rolurile la Vocea României! El a compus deja o melodie pentru Smiley

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cristian Prăjescu (20 de ani) este un tânăr care studiază Compoziție la Conservator și care în timpul liber se ocupă cu scrierea de piese sperând ca într-o zi un artist cunoscut în industria muzicală le va cânta.

Vocea clară, tonul baritonal și sensibilitatea debordantă i-au determinat pe cei patru membrii ai juriului să apese butonul și să îi acorde o șansă de a fi în echipa unuia dintre ei. Interpretarea tânărului i-a fermecat pe toți, iar cuvintele de laudă nu au întârziat să apară. "Ploaie de vara pe asfaltul incins al inimilor noastre" sunt cuvintele pe care le-a folosit Loredana pentru a aprecia talentul lui Cristian.

Adi Despot nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să îl convingă pe Cristian să îl aleagă ca antrenor. „intrebare este de partea cui vrei sa te afli, de partea celor care fac muzică adevărată sau de partea celor care...heeeei, Macarena! Eu aș avea nevoie la mine în echipă de cineva care are sensibilitatea ta", a adăugat Despot. Smiley a fost cel pe care tânărul l-a ales pentru că deja a compus o piesă pe care și-ar dori să o cânte artistul.

„Eu am compus o piesă și, cred că s-ar potrivi de minune cu vocea ta. În afara acestui concurs, aș vrea sa asculți melodia și să îmi spui ce crezi", a spus Cristian foarte emoționat. Smiley a fost surpins de mărturisirea "elevului" său și a recunoscut că acesta are o voce senisibilă, care se întâlnește din ce în ce mai rar în muzica actuală. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani