Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Românii au talent. Femeile îl sună pe Florin Călinescu. Continuarea te lasă fără cuvinte

Românii au talent. Femeile îl sună pe Florin Călinescu. Continuarea te lasă fără cuvinte

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vineri, 13 aprilie, de la ora 20:30, în cea de-a 9-a ediție Românii au talent, concurenții oferă un show extraordinar, plin de energie și bucurie, și demonstrează încă o dată că talentul românilor depășește toate granițele și ajunge la sufletele oamenilor cu ușurință.

După o zi în care zeci de reprezentații i-au uimit, i-au emoționat și i-au făcut să se ridice în picioare și să aplaude, jurații iau o mică pauză pentru a se pregăti cum se cuvine de o nouă rundă de talent autentic.

Discuțiile dintre ei sunt savuroase.
„Mă sună oameni de departe, femei mai ales, și-mi spun: te rog, recită-ne Vlahuță, spune-ne Gârleanu... La Hollywood nimeni nu citește 120 de pagini de film, dacă nu ești în stare să îi convingi în două cuvinte, nu se apucă nimeni de tine. Așa pățesc eu cu femeile.”, le spune Florin colegilor săi.

Vineri vedem și ce concurentă o face pe Mihaela Rădulescu să se topească și, extrem de emoționată, să își aducă aminte de bunica sa și să spună:

„M-a topit povestea cu bunica ta. Acum câțiva ani o aduceam și eu cu mare mândrie la un live Românii au talent pe bunica. Cred că e unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am făcut, din ce simt eu pentru ea, faptul că am adus-o să mă vadă, să fie mândră de nepoată.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani