Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Răzvan Botezatu, lovit și jefuit în timp ce se plimba pe faleză! „M-au recunoscut de la tv”

Răzvan Botezatu, lovit și jefuit în timp ce se plimba pe faleză! „M-au recunoscut de la tv”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Razvan Botezatu a trait spaima vietii, zilele trecuta, in timp ce se plimba prin Braila. Aflat pe faleza, noaptea, fostul prezentator a fost jefuit de mai multi oameni.

Bote a fost lasat doar cu cheia de la masina si cu telefonul mobil. Razvan Botezatu povesteste ca a fost inconjurat de trei barbati, care i-au cerut o tigara si un leu. Ulterior, dupa ce l-au recunoscut, l-au lovit si i-au furat geanta de umar. Vedeta sustine ca avea la el portofelul, cardurile, actele si incarcatorul de la telefon.

„Am fost tâlhărit la Brăila. Era seara târziu am fost să mă plimb pe faleză, pe lângă Dunăre şi au venit trei persoane, mi-au cerut o ţigară, m-au întrebat dacă am 1 leu. M-au recunoscut de la TV, îmi ziceau ca em bani. Le-am dat şi ţigară şi bani şi când să dau sa plec am simţit o lovitură în spate, am căzut jos, mi-au smuls geanta de umăr în care aveam încărcătorul, portofelul cu carduri şi acte înfară de buletin… ce să zic, a fost şoc mare, am ţipat, au fugit, noroc că aveam cheia şi telefonul în buzunar”, a declarat acesta, potrivit spynews.ro.

Răzvan Botezatu a trăit o dramă fără margini în copilărie: „A fost abuzat intim de doi băieți”

Un prieten din anturajul lui Răzvan Botezatu a dezvăluit în cadrul unui interviu secretul cutremurător al acestuia. Conform declarațiilor acestuia, la vârsta de 10 ani, fostul prezentator a fost abuzat intim de doi băieți care veniseră să-i vândă o pisică. Și, cum încă din copilărie iubea animalele, el a mers la bunica lui de la care a luat bani ca să salveze micuța felină. Pentru gestul său, Răzvan Botezatu a plătit un preț foarte mare: cei doi băieți l-au abuzat sexual în apropierea blocului în care acesta locuia. În ciuda faptului că a fost extrem de afectat de tot chinul la care a fost supus, el a găsit puterea să-i spună mamei sale când avea 16-17 ani. Cu inima sângerândă, femeia a vorbit cu el și… împreună au stabilit că cel mai bine ar fi să meargă să discute despre tot ce i s-a întâmplat cu un specialist. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani