Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Războiul stelelor pe 20.000 €! Giani Kiriță, vedeta „Exatlon”, a acceptat să se bată în ring cu Daniel Chiriță de la „Ultimul trib”

Războiul stelelor pe 20.000 €! Giani Kiriță, vedeta „Exatlon”, a acceptat să se bată în ring cu Daniel Chiriță de la „Ultimul trib”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fostul fotbalist petrolist Daniel Chiriță, participant la concursul de supraviețuire „Ultimul trib”, de la Antena 1, l-a provocat la un meci pe reguli de kickboxing pe Giani Kiriță, ex-căpitan la Dinamo, devenit simbolul „Exatlon”, show-ul de la Kanal D.

Lupta „Lupul” versus „Câinele” va fi organizată sub tutela promoțiilor OSS Fighters și SuperKombat. Conform unor surse din piața organizatorilor de gale de lupte, bursa totală ar putea fi de circa 20.000 de euro, dintre care 15.000 pentru învingător și 5.000 pentru challenger.

Se mizează pe sponsorii care vor să-și asocieze numele cu inedita bătaie, dar și pe sprijinul televiziunilor care difuzează show-urile concurs de supraviețuire și al stațiilor care doresc să transmită evenimentul sportiv în sine. „Dacă ni se va propune un proiect, îl vom lua în calcul, pare interesant”, e poziția stațiilor Kanal D și Antena 1.

Suma e mare, în condițiile în care „Chiru” ploieștean a încasat, se spune, 10.000 de euro pentru două luni de supraviețuire în „Ultimul trib”, iar „Kiru” dinamovist ar fi ridicat doar la prima ediție a show-ului „Exatlon” în jur de 16.000 de euro pe lună, 64.000 de euro în total pentru cele patru luni petrecute în Republica Dominicană. De altfel, personaj cu priză la public, Giani, „băiatul rău” de la „Exatlon”, a fost concurent în prima ediție, apoi a preluat rolul de antrenor în celelalte două. Citește mai mult pe libertatea.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani