Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Problemele se ţin scai de familia Mădălinei Manole. Mormântul artistei a fost vandalizat

Problemele se ţin scai de familia Mădălinei Manole. Mormântul artistei a fost vandalizat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Problemele nu se opresc pentru familia Mădălinei Manole. După ce fratele său s-a declarat revoltat din cauză că Petru Mircea nu l-ar lăsa pe el şi pe tatăl lui să-şi vadă nepotul, o altă veste i-a dat peste cap. Mormântul Mădălinei Manole a fost vandalizat, potrivit informaţiilor din presă.

Marian Manole a fost cel care a descoperit că mormântul regretatei artiste a fost vandalizat. Imediat după ce a descoperit, Marian Manole a vrut să ia legătura cu fostul său cumnat, Petru Mircea, însă acesta nu i-a răspuns la telefon. Marian Manole i-a transmis acestuia să vină la cimitir penrtru că mormântul surorii sale a fost vandalizat, dar Petru Mircea nu a dat niciun semn. De asemenea, Marian Manole a vrut ca Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei Manole, să afle că îl aşteaptă o toamnă grea, fără să dea mai multe detalii despre acest lucru.

Marian Manole a precizat într-un interviu acordat recent că a vrut să ia legătura cu Petru Mircea pentru a-l ruga să-şi vadă nepotul. După ce a citit în presă că micuţul Mădălinei Manole şi a lui Petru Mircea a aflat de moartea mamei sale, Marian Manole, unchiul copilului a încercat să vorbească cu Petru Mircea pentru a-l determina să-l lase să-şi vadă nepotul.

Recţia lui Petru Mircea nu a fost deloc cea aşteptată, acesta vorbindu-i urât. Petru Mircea i-a închis fostului cumnat telefonul şi chiar i-a blocat numărul pentru ca fratele Mădălinei Manole să nu-l mai poată contacta, potrivit informaţiilor din presă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani