Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Parteneri de joacă neobișnuiți pentru fetița Laurei Cosoi. „E foarte fain, râdem cu lacrimi în fiecare seară!”

Parteneri de joacă neobișnuiți pentru fetița Laurei Cosoi. „E foarte fain, râdem cu lacrimi în fiecare seară!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O dată cu nașterea Ritei, care acum are 1 an și cinci luni, casa Laurei Cosoi s-a umplu la propriu. Și asta pentru că vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai aveau doi copii patrupezi: Luna, de 4 ani, și veteranul Jazz, de 11 ani.

Actrița și-a exersat calitățile de părinte pe cei doi căței, care au avut din prima clipă statutul de membri al familiei și s-au bucurat de atenție și răsfăț din partea stăpânilor. Lucrurile nu s-au schimbat nici după apariția fetiței în viața Laurei și a lui Cosmin.

„Rita crește împreună cu doi căței. Evoluția Ritei e mult mai bună și mi se pare extraordinar să ai această șansă, să poți să-ți crești copilul alături de un animal de companie, se înțeleg foarte bine. Când era foarte mică, Rita îi imita în mișcări, se rostogolea, era supersimpatică. Cred că și imunitatea i se întărește, pentru că nu e un copil sensibil. Câinii sunt peste tot, se joacă cu ei. Am noroc că sunt yorkshire și nu lasă păr. E important de menționat relația ei de prietenie – vrea să îi plimbe pe amândoi în parc, se joacă, le aruncă mingea, știe cum îi cheamă, e fantastic”, a povestit, pentru Libertatea, Laura Cosoi.

Deja își învață copila să fie responsabilă. “Îi hrănește, le dă bobiță cu bobiță” Actrița și-a învățat de mică fetița cu responsabilitățile legate de cei doi parteneri ai săi de joacă.

„Îi hrănește, le dă bobiță cu bobiță, e superimplicată cu apa. Știe exact că nu are voie să se joace în apa lor, are și ea o cratiță a ei, unde să se joace în apa ei, deci, cumva, încercăm să îmbinăm lucrurile, ca să îi lase și pe ei în pace. Recunosc că suntem cuceriți și la noi e foarte mare distracția în a doua parte a zilei, pentru că ajungem seara acasă. După ce am mers în parc, ne-am plimbat, urmează momentul acela de joacă zdravănă în living împreună cu cățeii, e foarte fain, râdem cu lacrimi în fiecare seară”, ne-a mai dezvăluit Laura. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani