Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ozana Barabancea are nevoie de ajutor pentru a se deplasa! Efectele secundare ale faptului că a slăbit 40 de kilograme

Ozana Barabancea are nevoie de ajutor pentru a se deplasa! Efectele secundare ale faptului că a slăbit 40 de kilograme

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După ce și-a mișcorat stomacul și a reușit să dea jos mai bine de 40 de kilograme, Ozana Barabancea a revenit la silueta mult dorită. Dar plătește un preț pentru asta. Cântăreața, jurat în emisiunea “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, e din ce în ce mai slăbită și abia se mai poate deplasa fără ajutor.


În 2017, Ozana reușea să dea jos peste 40 de kilograme în urma unei operații de micșorare a stomacului. Chiar dacă intervenția a fost un succes, iar vedeta s-a acomodat repede cu noul stil de viață, faptul că a slăbit considerabil într-un timp record a lăsat semne asupra organismului ei. Așa se face că, în momentul de față, Ozana are nevoie de ajutor pentru a se deplasa și chiar pentru a ieși din mașină! Persoane din preajma cântăreței ne-au mărturisit că au fost șocate și că nu se așteptau să o vadă atât de epuizată fizic, mai ales că nu de puține ori a cerut ajutorul colegilor ca să iasă din mașină și să intre în clădirea unde filmează pentru emisiunea-concurs în cadrul căreia este jurat și antrenor.

Ozana Barabancea are nevoie de ajutor pentru a se deplasa
Mai mult, chiar și la evenimentele mondene, Ozana Barabancea vine mereu însoțită, asta pentru ca, în eventualitatea cazului că rămâne fără suflu, cineva să-i ofere un punct de sprijin. Nu de puține ori a fost văzută la diverse petreceri ținându-se de brațul unuia dintre invitați, pentru a se putea deplasa mai ușor.

Ozana Barabancea are nevoie de ajutor pentru a se deplasa, asa că face kinetoterapie
După o astfel de operație și mai ales după pierderea unui număr mare de kilograme într-un timp foarte scurt, toți doctorii recomandă kinetoterapie, ceea ce și Ozana Barabancea face de câteva luni. Însă pentru că programul ei este destul de încărcat și pentru că nu petrece pe cât de mult ar trebui alături de kinetoterapeut, artista resimte efectele adverse ale acestei intervenții. În mod normal, Ozana ar trebui să facă zilnic exerciții pentru spate și picioare, menite să-i ofere o mobilitate mai bună. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani