ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O controversată vedetă a României a fost încătușată: Ce au găsit mascații în casa ei și a prietenilor ei

O controversată vedetă a României a fost încătușată: Ce au găsit mascații în casa ei și a prietenilor ei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Captură de senzaţie a celor de la DIICOT. Aceştia au încătuşat un sportiv celebru, iar acuzaţiile sunt extrem de grave. Este vorba despre Tolea Ciumac, reţinut după o serie întreagă de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe. Potrivit anchetatorilor, cunoscutul luptător, împreună cu mai multe persoane, este bănuit de contrabandă cu ţigări şi constituirea de grup infracţional, conform ProTV.

Perechezitiile au avut loc joi dimineaţă, la prima oră. În urma acestora, cunoscutul luptător Tolea Ciumac a fost ridicat din locuinţa sa din Bucureşti şi dus la Bacău. A fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău și urmează să fie audiat de către procurori, fiind acuzat de contrabandă cu tigarete şi contituire a unui grup infracţional.

Împreună cu el, au fost reţinute şi duse la audieri peste 10 persoane bănuite de aceleaşi infracţiuni. În casele şi depozitele, care aparţin suspecţilor au fost găsite cantităţi mari de tigarete, dar şi bani proveniţi din vânzarea acestora. Anchetatorii estimează că prejudiciul se ridică la ordinul milioanelor de euro. După audieri, magistraţii vor decide dacă suspecţi vor fi arestaţi preventiv, mai spune sursa citată. Sursa: stiripesurse.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani