Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc astăzi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc astăzi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!

Consilierii județeni se întrunesc vineri 27 octombrie 2017, în ședința ordinară. Ședința va avea loc la ora 12:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Un număr de 17 proiecte de hotărâre se află pe ordinea de zi. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.

Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Școlar Judeţean Botoşani.

2. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Judeţul Botoşani şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, precum și aprobarea finanțării achiziției de pliante și afișe necesare susținerii activităților în domeniul prevenirii delicvenței juvenile și a infracțiunilor contra patrimoniului.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu județean și al bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe cele două secțiuni, pentru perioada 01.01 – 30.09.2017.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 109/31.07.2017 privind aprobarea taxelor şcolare pentru elevii Școlii Populare de Arte şi Meserii Botoşani pe anul școlar 2017 - 2018.

6. Proiect de hotărâre privind avizarea Planului de școlarizare, aprobarea organigramei și statului de funcții ale Școlii Populare de Arte și Meserii Botoșani, pentru anul școlar 2017 - 2018.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Unității de Asistenţă Medico – Socială Suharău din subordinea Consiliului Județean Botoșani.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii ale unităţilor învăţământului special de sub autoritatea Consiliului Judeţean Botoşani, pentru anul şcolar 2017 – 2018.

9. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 și încetarea aplicabilității art.2 din Hotărârea Consiliului Județean nr. 72 din 26.05.2017 privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul de specialitate, aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani și instituţiile publice subordonate, cu modificările ulterioare.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului Muzeului Judeţean Botoşani, instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea repartizării pe obiective a sumei alocate prin anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului Județean Botoşani nr. 32/28.02.2017 pentru unitatea administrativ-teritorială – Comuna Știubieni.

12. Proiect de hotărâre pentru aprobarea „Propunerilor de încadrare a drumurilor judeţene pe niveluri de viabilitate în perioada de iarnă 2017 – 2018” și a „Planului operativ de acţiune pe timpul iernii 2017 – 2018”.

13. Proiect de hotărâre privind avizarea Regulamentului de organizare și funcţionare a serviciului public de salubrizare din judeţul Botoşani revizuit, precum și acordarea unui mandat special Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ECOPROCES” Botoşani pentru aprobarea acestuia, în numele și pe seama Judeţului Botoşani, în Adunarea Generală a Asociaţiei.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanţă selectaţi pentru măsurarea performanţei Societăţii NOVA APASERV S.A. Botoşani și a administratorilor acesteia și mandatarea reprezentanţilor autorităţii publice tutelare în AGA Societăţii NOVA APASERV S.A. Botoşani în vederea negocierii și aprobării indicatorilor de performanţă pentru perioada 2017 - 2021.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu de 66,91 mp amplasat la etajul II din imobilul „Dispensar urban cu farmacie nr. 2”, situat în Botoşani, str. Independenţei nr. 7, aflat în domeniul privat al Judeţului Botoşani și în administrarea Consiliului Județean Botoşani, în vederea desfăşurării unor activităţi medicale sau conexe actului medical.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Consolidarea și reabilitarea clădirii Centrului de Plasament „Elena Doamna” în vederea asigurării spaţiului necesar desfăşurării activităţii Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din Judeţul Botoşani.

17. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean, al bugetelor instituţiilor și activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, și efectuarea de modificări în Programul obiectivelor de investiţii, pe anul 2017.

Stirea anterioara

Angajații de la Permise chemați sâmbătă la serviciu

Stirea Urmatoare

Un bărbat gol pușcă s-a apucat să se plimbe DN 29 Botoșani-Suceava simulând că se aruncă în fața mașinilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.