Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O campioană mondială la gimnastică aerobică și un multiplu campion la kempo, concurenți în sezonul 2 la Exatlon

O campioană mondială la gimnastică aerobică și un multiplu campion la kempo, concurenți în sezonul 2 la Exatlon

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

S-au aflat numele altor doi concurenți care vor face parte din echipa faimoșilor la ediția a doua a show-ului Exatlon România. Este vorba despe Cristina Nedelcu, campioană mondială la gimnastică aerobică, și Yamato Zaharia, multiplu campion la kempo.

Cristina Nedelcu și Yamato Zaharia sunt alte două nume care vor face parte din echipa Faimoșilor de la concursul Exatlon România, sezonul al doilea, show transmis de postul de televiziune Kanal D.

Potrivit kanald.ro, Cristina Nedelcu are 31 de ani și este campioană mondială la gimnastică aerobică.

„Sunt entuziasmată și emoționată să am ocazia să particip într-o competiție precum Exatlon. Sunt sigură că va fi o experiență unică, care mă va ajuta să mă descopăr și să îmi depășesc limitele fizice și psihice. Când am primit propunerea de a participa în această competiție, am spus Da fără să stau pe gânduri, convinsă că va fi ceva memorabil!”, a declarat ea.

Yamato Zaharia are 22 de ani și a câștigat numeroase titluri ca luptător de kempo.
„Nu va fi ușor, dar dacă intri într-o luptă îți asumi toate riscurile. Nu poți sta în ploaie fără să te uzi. Viață este făcută din victorii, dar și din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câștig un meci, nu abandonez niciodată, lupt până la capăt”, a declarat Yamato Zaharia.

Cristina Nedelcu și Yamato Zaharia se alătură astfel lui Lili Sandu și Whats UP, campioanei olimpice la gimnastică Silvia Stroescu și lui Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, ei fiind până acum componenți ai echipei Faimoșilor. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani