Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nu se mai poartă ombre. Care este culoarea de păr a toamnei 2017!

Nu se mai poartă ombre. Care este culoarea de păr a toamnei 2017!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Uită de celebrul balayage! În această toamnă se poartă fallayage-ul. Cum obții acest look? Balayage-ul aproape că nu mai are nevoie de nicio explicație suplimentară, orice femeie fiind la curent cu acest trend. Dacă până acum acest cuvânt era pe buzele tuturor hairstyliștilor, în această toamnă, fallayage-ul este noua modalitate prin care putem oferi părului nostru o culoare cu totul specială.

De la un sezon la altul, tendințele în materie de modă, coafură sau make-up suferă schimbări, iar o femeie stilată și rafinată trebuie să fie mereu la curent cu noutățile. Astfel, cum toamna și-a intrat serios în drepturi, culorile de afară trebuie să se regăsească atât în hainele pe care le purtăm, cât și în părul nostru. Dacă balayage-ul lăsa la vedere nuanțe cât mai deschise la vârfuri, fallayage-ul este o reinterpretare a acestuia și este inspirat din culorile toamnei.

De la un sezon la altul, tendințele în materie de modă, coafură sau make-up suferă schimbări, iar o femeie stilată și rafinată trebuie să fie mereu la curent cu noutățile. Astfel, cum toamna și-a intrat serios în drepturi, culorile de afară trebuie să se regăsească atât în hainele pe care le purtăm, cât și în părul nostru. Dacă balayage-ul lăsa la vedere nuanțe cât mai deschise la vârfuri, fallayage-ul este o reinterpretare a acestuia și este inspirat din culorile toamnei. Sursa: avantaje.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani