ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Niculina Stoican, în lacrimi la TV! Artista a povestit despre viaţa cu soţul după gratii

Niculina Stoican, în lacrimi la TV! Artista a povestit despre viaţa cu soţul după gratii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Niculina Stoican a izbucnit în lacrimi la TV! Artista a trecut peste momentele grele din viaţa ei şi acum a găsit puterea de a vorbi despre perioada în care soţul ei a fost după gratii.

Niculina Stoican şi soţul ei au trecut prin momente crâncene în perioada în care bărbatul a stat în spatele gratiilor. Artista a mărturisit că i-a fost extrem de greu, însă faptul că a avut susţinerea publicului a ajutat-o să meargă mai departe.

„Trăiam cu atacuri de panică. Trăiam cu frica că în orice moment se poate întâmpla ceva rău. Adunasem atâta energie negativă încât mi-era frică să nu se întâmplă nimic rău. A muncit foarte mult. Când a aspus că a făcut doi ani şi jumătate de voluntariat, atunci instanţa a fost impresionată. A fost foarte greu! Eu aveam profesia mea, Vlad era la şcoală. Aveam proiectul cu apă plată în derulare. Soţul meu a intrat la închisoare când proiectul era la început. Eu am făcut totul. La turnat betoane, la zidit, la cărat gunoaie. Totul a fost munca mea! Însă de câte ori am urcat pe scenă, acolo era o vrajă. Eram extenuată, nimic altceva! Bunica mea care era disperată,.. Zicea: ”Bunico, tu i-ai scăpat pe toţi”. Mă întreba Bebe când vine acasă. O întrebam ce nevoie are ea să ştie, pentru că nici eu nu ştiu când se întoarce.

În noaptea aceea nu am putut să dorm. A venit fina mea cu mult mai devreme şi aşteptam. M-a sunat şi mi-a spus: „Gata, să vii să mă iei”. A trebuit să merg să-l scot din penitenciar. El a avut foarte multe permisii şi a venit acasă. Nu trebuia să întârzii o secundă pentru că se considera evadare. Aşa şi acum: trebuia să iasă în secunda respectivă. Acum, el stătea şi mă aştepta şi eu nu mai ajungeam.

După ce a venit acasă, a trecut o perioadă în care a trebuit să ne acomodăm. El avea anumite tabieturi, se trezea la ora 05:00. A fost o perioadă în care am discutat, în care ne-am cunoscut din nou”, a declarat Niculina Stoican. Sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani