Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nepoata Deliei Matache, de urgență la spital! Ce a pățit micuța Jessie!

Nepoata Deliei Matache, de urgență la spital! Ce a pățit micuța Jessie!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Nepoata Deliei Matache a ajuns de urgență la spital! Cum au văzut-o medicii în ce stare este micuța Jessie, au trecut-o imediat pe tratament.

Sora Deliei Matache, Oana Miheț, s-a speriat foarte tare, după ce a văzut că fiica ei se simte foarte rău. Oana și soțul ei, Răzvan Miheț, au încercat să o trateze acasă pe micuță, dar cum nimic nu dădea rezultate, tinerii părinți și-au luat copilul și au fugut într-un suflet la spital, pentru ca micuța Jessy să primească un consult de la un specialist.

Nepoata Deliei Matache se simte mai bine acum
Cum a văzut-0 medicul pe cea mică, i-a și pus un diagnostic trist. Fetița suferă de enterocolită, iar tratamentul a fost unul intravenos. Așadar, nepoata Deliei Matache a fost pusă imediat la perfuzii.
După ce micuța Jessie a primit tratamentul, Oana Miheț a filmat-o și a dezvăluit pe o rețea de socializare ce i s-a întâmplat. „Jessu a făcut enterocolită și ne-am internat”, a scris Oana Miheț pe una dintre imaginile urcate pe Instagram Stories. Mătușa Delia și-a vizitat nepoata în spital, unde a stat până când s-a convins că starea de sănătate a finei sale Hessie s-a îmbunătățit.

La câteva ore după ce a mărturisit ce diagnostic i-au pus medicii fetiței sale, Oana, sora Deliei, a venit cu vești bune pe Instagram Stories, unde a scris mesajul: „E mult mai bine acum, a început să mănânce cât de cât și sper ca mâine să putem pleca acasă”. Sursa: stirimondene.fanatik.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani