Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nea Marin a semnat încă un contract gras la Antena 1! Vedeta va avea două emisiuni pe mână contra unei sume piperate!

Nea Marin a semnat încă un contract gras la Antena 1! Vedeta va avea două emisiuni pe mână contra unei sume piperate!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Lui Nea Marin ii merge foarte bine la Antena 1. Drept dovada, sefii postului i-au pregatit deja o noua prelungire a contractului pe inca un an, pentru doua proiecte extrem de importante.

Marin Barbu a fost ani de zile unul dintre pilonii principali de la PRO TV. Carismatic si cu un impact la public incredibil, prezentatorul de la "Serviti va rog" era extrem de iubit si nimeni nu ar fi crezut ca el o sa paraseasca, vreodata, trustul, pe atunci, patronat de Adrian Sarbu! In primavara lui 2014, situatia s-a stricat in televiziunea din Pache Protopopescu. Multe vedete, printre care si Nea Marin, au decis sa paraseasca barca, mai ales ca salariul le scazuse cu 45%, iar onorariile venite de la posturile concurente erau de nerefuzat.

Asa se face ca barbatul a ajuns in curtea celor de la Antena 1, adus de producatoarea Mona Segall, cea care i-a si dat pe mana proiecte importante, asemanatoare cu cele prezentate pana atunci, insa cu mai multa implicare si in partea organizatorica. De altfel, inainte de primul show la trustul Intact, unde avea drept obiectiv sa salveze de la faliment pensiunile care ii vor cere ajutorul, Nea Marin a facut si o declaratie in acest sens.

„In acest format, responsabilitatea pe care mi-o asum este una mare, e in joc viitorul unor familii, afacerile lor, de asta trebuie ca totul sa mearga struna, asa ca sper ca vedetele sa fie pregatite, pentru ca le asteapta vremuri grele. Pe de alta parte, si rasplata muncii lor va fi una pe masura! Vreau ca dupa fiecare saptamana, pensiunea respectiva sa poarte apoi amprenta lui Nea Marin", spunea el anul trecut.

Noii sai sefi i-au dat pe mana inca un proiect in aceasta toamna, "Poftiti de va iubiti", in care el si starurile mioritice au facut fericiti tineri din diverse locuri sau clase sociale, carora le-au organizat nunti de poveste.

Rating-urile pe care le-a avut si cu acest show i-au adus o si mai mare notorietate si, fireste, noi intelegeri financiare la postul lui Dan Voiculescu. Drept dovada, surse din Antena 1 sustin ca, in urma cu putin timp, vedeta a fost chemata la discutii pentru doua show-uri importante, care, surpriza!, nu se vor filma in Romania.

„Nea Marin a confirmat pe deplin de cand a venit la trustul Intact. Absolut toate emisiunile care i s-au dat pe mana au avut audienta, in plus, stilul sau inconfundabil i-a atras foarte multe simpatii din partea telespectatorilor. Era normal ca prezentatorului sa i se ofere noi contracte, fireste, contra unor sume de bani piperate, in jur de 15.000 de euro. Cele doua parti au batut palma, iar formatele pe care vedeta le va modera anul viitor vor fi in genul celor anterioare, diferenta este aceea ca se va filma, cel mai probabil, in Asia”, au dezvaluit persoane de la televiziunea din Baneasa.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani