Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mirabela Dauer a rămas fără un rinchi din cauza unei diete celebre. „Îţi distruge organismul”

Mirabela Dauer a rămas fără un rinchi din cauza unei diete celebre. „Îţi distruge organismul”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Îndrăgita Mirabela Dauer (70 ani) a ajuns pe masa de operaţie, la începutul lunii februarie, pentru că medicii i-au descoperit la rinichi o piatră, dar şi o tumoră.

Medicii i-au extirpat un rinichi îndrăgitei artiste, care s-a simţit foarte rău încă de la întoarcerea din Israel, unde a susţinut un concert la începutul lunii ianuarie. Mirabela şi-a făcut de urgenţă analizele, imediat cum a revenit în ţară, iar doctorii au dat un verdict crunt. Conform unor surse medicale, boala de care suferă Mirabela i-a afectat artistei încă două organe. Drept urmare, după extirparea rinichiului, Mirabelei i s-au tăiat şi porţiuni din zonele afectate.

În noiembrie 2017, Mirabela Dauer a recunoscut că a început să se simtă rău în urma unei diete celebre, pe care au încercat-o multe femei din România, dieta Dukan (dietă bazată pe consumul de proteine, în detrimentul glucidelor şi lipidelor). „M-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ţinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ţinut 6 luni Dukan. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine, eu şi aşa sunt mâncătoare de carne“, a declarat Mirabela pentru wowbiz.ro. Îngrijorată de starea de sănătate a prietenei ei, Marina Almăşan şi-a spus of-ul pe blog, încercând să tragă un semnal de alarmă asupra dietelor care îţi pot face mai mult rău decât bine.

„Dukan îţi distruge organismul. Dukan te poate aduce chiar la cancere, spunea Cristi Mărgărit (n.r. consultant în nutriţie)”, a scris Marina Almăşan, pe femeide10.ro. Sursa: doctorulzilei.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani