Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihaela Rădulescu, gafă de proporţii după incendiul din Colectiv

Mihaela Rădulescu, gafă de proporţii după incendiul din Colectiv

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată pe reţelele de socializare, după ce, în cursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), a publicat pe contul personal de Facebook mai multe imagini cu ea zâmbind, în condiţiile în care românii au ţinut doliu naţional, pentru victimele incendiului izbucnit vineri seară (30 octombrie), în clubul Colectiv.

Mihaela Rădulescu a stârnit valuri de revoltă în mediul virtual, după ce a publicat mai multe fotografii cu ea, afişând un zâmbet larg, la fix o zi după tragedia din club Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa, până în acest moment, 31 de persoane, iar alte 140 sunt internate în spitale, dintre care aproximativ 90 sunt în stare critică.

„Şi totuşi, zâmbetul... Ce minuni face, ce cheie universală e, ce vibraţie bună pune în suflete. Folosiţi-l cât mai des, dacă vreţi o zi bună”, a scris Răduleasca în dreptul fotografiilor, de pe reţeaua de socializare.

Fanii virtuali s-au simţit dezgustaţi de gestul vedetei şi i-au transmis mai multe mesaje, motivând că nu era momentul oportun să publice acele imagini.

„Nu e o zi bună pentru România. Şi poate sunt momente când zâmbetele şi selfie-urile nu sunt oportune. Românii au talent în a-şi plânge morţii?” „Cu această tragedie nu cred că e momentul. Sunt părinţi care sunt devastaţi.”, „Mihaela, ai un zâmbet minunat, dar m-ai dezamăgit. Mi-aş fi dorit să văd culoarea neagră la tine pe pagină, un mic semn că îţi pasă”, „Câtă răutate. Cu siguranţă, femeia nu a auzit de tragedia întâmplată”, „Când un gest e atât de neoportun devine chiar o gafă. Acest post ar trebui retras, în semn de respect şi asumare a gafei!”

Duminică (1 noiembrie), Mihaela Rădulescu a publicat un mesaj prin care îşi exprima condoleanţele pentru familiile victimelor din club Colectiv şi i-a îndemnat pe oameni să ajute atât cât pot.

„Nouă ne pasă. Şi facem ce trebuie făcut. Foloseşte butonul de share şi sufletul. Împreună cu Pro TV şi Crucea Roşie, fiecare dintre noi poate îmbrăţişa o familie care şi-a pierdut un om drag sau o victima încă aflată între viaţă şi moarte. Donaţiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agenţia Piaţă Română, beneficiar Crucea Roşie Română”, a scris Mihaela, pe contul personal de Facebook. Sursa: ziarero.antena3.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani