Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Membrii trupei Hi-Q şi-au spus din nou „Adio”

Membrii trupei Hi-Q şi-au spus din nou „Adio”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Membrii trupei Hi-Q şi-au încântat fanii de pe Litoral cu concertul aniversar, numai că tot în aceeaşi zi au făcut şi un anunţ dureros.

Dana, Mihai şi Florin au debutat în lumea muzicală în urmă cu 18 ani, au trecut prin despărţiri, au revenit la formula iniţială, dar acum drumurile lor par să se despartă definitiv.

După ce zilele trecute şi-au aniversat “majoratul” ca trupă, cei trei solişti au susţinut joi seară, în Mamaia, un concert incendiar, prilej cu care au anunţat şi că nu vor mai cânta împreună. Deşi oficial nu ar exista nici un motiv de supărare, Dana, Mihai şi Florin nu par să mai aibă nimic în comun.

La eveniment au venit însoţiţi de familie şi de prieteni, s-au aşezat la mese diferite şi nu s-au reunit decât la recital. “Vom susţine ultimul nostru concert din cariera noastră muzicală ca trupă. Ce o fi de acum înainte, Dumnezeu ştie. Au fost 18 ani extrem de frumoşi, în care am crescut cu câteva generaţii... Ne-am maturizat, iar muzica noastră rămâne în istorie, în timp ce noi vom merge mai departe“, a mărturisit Mihai, vizibil afectat.

Pe viitor, el se va concentra asupra carierei politice, în timp ce Florin va continua să rămână în domeniul muzical: “Am o agenţie digitală dedicată promovării artiştilor, sunt deja zece solişti cu care lucrez“, a spus Florin, în timp ce Dana şi-ar dori să ia o pauză artistică: “Eu am câteva proiecte, voi petrece mai mult timp cu familia mea, mă voi ocupa de creşterea fetiţei mele, voi vedea ce voi face mai departe“, a declarat frumoasa blondă. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani