Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Maria Constantin se mărită din nou! Cine e cel de-al treilea soț și ce artistă cunoscută a acceptat să-i fie nașă

Maria Constantin se mărită din nou! Cine e cel de-al treilea soț și ce artistă cunoscută a acceptat să-i fie nașă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La două luni după ce s-a aflat că Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat pe ascuns la notar, astăzi, artista de muzică populară a lansat vestea surpriză: se mărită din nou.

Cel de-al treilea soț al vedetei este un machidon simpatic. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, ea a dezvăluit când vor fi difuzate imagini de la evenimentul emoționant. Cei mai mulți au rămas fără replică atunci când au aflat cine va fi nașa celor doi.

În vârstă de 31 de ani, Maria Constantin se căsătorește iar. De data aceasta, soț îi va deveni un machidon frumușel foc. Suprinzător pentru mulți, nașa celor doi va fi Diana Bișinicu, potrivit Spynews.ro. Artista i-a cununat pe Marcel Toader și Gabriela Cristea.

„Party Like a Star! Maria Constantin se marita din nou! De data asta cu un machidon. E nunta mare machidoneasca in platoul Antena Stars cu cei mai cunoscuti artisti armani! Iholu – Ansamblu de dansuri armanesti, Vanghilizmo Group” este mesajul apărut în această după-amiază pe pagina de Facebook a Mariei Constantin.

Pe 23 ianuarie s-a aflat despre divorțul la notar, făcut în secret de Maria Constantin și Marcel Toader
Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. Artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent. Din prima căsătorie, vedeta are un băiețel.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani