Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Marcel Toader și Maria Constantin, la un pas de divorț?

Marcel Toader și Maria Constantin, la un pas de divorț?

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) se căsătorea pentru a șasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin (30 de ani), o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Deși părea că și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt, iată că s-au adunat nori și deasupra relației celor doi.

În loc să sărbătorească doi ani de la nuntă, Maria și Marcel ar putea să ajungă cu actele de divorț în mână. Ultimele mesaje publicate de fostul rugbist pe rețelele sociale au ridicat multe semne de întrebare cu privire la mersul lucrurilor dintre el și soția sa, iar zvonurile au fost astfel alimentate.

„Nu pot greși alții cât pot ierta eu", a scris acesta în dreptul unei fotografii în care apare singur, încrezător, în timp ce Maria era plecată la concerte în județul Buzău și județul Iași.

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta ar fi fost și cea care l-a inițiat pe sportiv în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. Franțuzoaicei i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. Mariajul lor a luat sfârșit după un an și patru luni de când au mers la altar.

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”da” în fața Domnului, după câteva luni de amor nebun, dar afaceristul nu avea să se oprească aici. După divorţul de cântăreaţă, Marcel Toader s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, o femeie cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit fulgerător. În decembrie 2008, el s-a însurat la Paris cu Gabriela Cristea de care a divorţat cu scandal în 2013 după o căsnicie de cinci ani. Doi ani mai târziu, afaceristul a dus-o la altar pe Maria Constantin. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani