Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mama Danielei Crudu, pentru prima dată la TV. N-o să crezi de ce a divorţat de tatăl asistentei!

Mama Danielei Crudu, pentru prima dată la TV. N-o să crezi de ce a divorţat de tatăl asistentei!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Florentina, mama Danielei Crudu, a venit pentru prima dată în platoul unei emisiuni de televiziune. Femeia munceşte de 10 ani în Italia şi nu are de gând să se întoarcă prea curând în România.

Invitată la "Un show păcătos", unde fiica ei este asistentă, mama Danielei Crudu a făcut dezvăluiri neştiute din viaţa de familie. Femeia a plecat în Italia împinsă de sărăcie şi, cu banii câştigaţi acolo, şi-a înreţinut familia din România.

„Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta. Am un contract. Am plecat când fetele erau la liceu, de nevoie, cum pleacă toţi românii. În România munceam pe 100 de euro pe lună, la o seră. Primii doi ani mi-a fost foarte greu. Nu mi-e ruşine să spun, am făcut tot felul de munci, am muncit şi la negru. Acum am contract, am rezidenţă în Italia. La început am fost baby sitter, am stat la familii. Calabria este o zonă foarte periculoasă. În România vin de două ori pe an", a spus Florentina, mama Danielei, la Antena 1.

În urmă cu câţiva ani, părinţii Danielei au divorţat, din motive ce nu au fost făcute publice, până acum. Mama asistentei TV a recunoscut că s-a despărţit de Nelu Crudu din orgoliu, după ce acesta s-a dus la un post tv şi a vorbit-o de rău. În prezent, cei doi sunt în relaţii foarte bune, dar nu mai formează un cuplu.

„A venit şi Nelu în Italia, dar nu i-a plăcut. A stat două luni. Italienilor nu le place băutura... Noi suntem divorţaţi. Am divorţat mai mult din orgoliu, pentru că el s-a dus la un post TV şi a vorbit urât de mine. Acum ne înţelegem foarte bine, dar nu mai suntem împreună. În Italia am un prieten. Eu pe Daniela o apreciez, se descurcă", a mai povestit femeia, în direct. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani