Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mama Antoniei, lovitură cumplită din partea fostului iubit! Gestul mizerabil care i-a schimbat viața!

Mama Antoniei, lovitură cumplită din partea fostului iubit! Gestul mizerabil care i-a schimbat viața!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mama Antonei a trăit o mare dezamăgire în dragoste, care i-a schimbat viața radical și care a influențat ulterior și viața celebrei cântărețe, care la vremea respectivă era doar o fetiță.

Denise Iacobescu nu a ascuns niciodată faptul că a fost deportată din SUA, însă aceasta a evitat să readucă în discuție un detaliu extrem de dureros din trecutul ei, pe care îl știu numai prietenii apropiați. Potrivit unor surse din anturajul familiei, începutul anilor 2000 o găseau pe mama Antoniei în Las Vegas, unde muncea zi lumină într-un salon de cosmetică. Frumusețea femeii, care o aducea, uneori și pe Antonia la serviciu, atrăgea atenția tuturor bărbaților, datorită frumuseții sale tulburătoare.

Totuși, femeia nu a avut noroc în dragoste. Aceasta s-ar fi cuplat cu un american, însă relația nu ar fi mers, drept pentru care mama cântăreței a decis să pună punct. Rănit în orgoliu, bărbatul a recurs la un gest mizerabil. Acesta a denunțat-o pe Denise Iacobescu pentru faptul că lucra pe teritoriul SUA fără actele necesare. În scurt timp, femeia a fost legitimată de autorități, care au dispus imediat deportarea acesteia, iar visul american al mamei Antoniei s-a spulberat pentru totdeauna. Sursa: spynews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani