Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mai rar așa ceva! Ce sacrificiu au făcut părinții lui Liviu Vârciu, pentru ca el să aibă o viață ușoară

Mai rar așa ceva! Ce sacrificiu au făcut părinții lui Liviu Vârciu, pentru ca el să aibă o viață ușoară

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Părinţii lui Liviu Vârciu au fost cei care l-au scăpat pe actor de datorii şi procese după ce şi-au vândut casa din Constanţa.

Ca orice om, Liviu Vârciu a trecut şi el printr-o perioadă nefastă, cu multe probleme şi greutăţi. Actorul se despărţise de Adelina Pestriţu, iar banca urma să-i ia apartamentul din zona Dristor, unde şi-a consumat căsnicia, întrucât nu-şi achitase ratele. După ani de procese, vrând-nevrând, Liviu se obişnuise deja cu gândul că va rămâne fără casa în care investise nu doar sentimente, ci şi o sumă frumuşică de bani. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, “colac peste pupăză”, Vârciu s-a trezit dat în judecată şi de câţiva vecini şi de asociaţia de proprietari întrucât nu-şi plătise întreţinerea.

Au vândut casa cu 200.000 de euro

Mai mult, pentru o datorie de 2.928 de lei, neachitată la timp, actorul a ajuns chiar să fie executat silit, iar viitorul nu suna prea bine pentru el. Părinţii lui nu s-au împăcat însă niciodată cu aceste perspective sumbre pentru singurul lor copil. Astfel că au luat pe loc decizia să scoată la vânzare casa din Constanţa, acolo unde au crescut Liviu şi fratele său, care a murit în urma unui accident rutier. Situat în centrul oraşului, imobilul în valoare de 200.000 de euro nu a putut însă fi “înstrăinat” cu una-cu două. Cumpărătorul a apărut însă într-un final şi, primul lucru pe care l-au făcut mama şi tatăl actorului, cu banii primiţi, a fost acela de a-şi scăpa fiul de datorii. Cei doi s-au mutat în apartamentul din Dristor, iar Liviu s-a apucat să-şi ridice o minunăţie de vilă în Băneasa. Mai mult, peste doar câteva luni, el va scăpa şi de ratele la bancă. “În luna martie voi termina toate ratele pentru apartamentul din Dristor, în care acum stau părinţii mei, apoi voi termina şi casa din Băneasa”, a declarat vedeta Antenei 1 pentru Libertatea. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani