Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gabi Vașvari și István Fülöp nu se mulțumesc cu un egal în fața lui Dinamo

Gabi Vașvari și István Fülöp nu se mulțumesc cu un egal în fața lui Dinamo

Decarul FC Botoşani, Gabriel Vaşvari a declarat că publicul va avea un rol esenţial în partida de duminică cu Dinamo, şi spune că suporterii când au fost aproape de echipă, jocul a fost unul mult mai bun, iar rezultatele au fost pe măsură.

„Publicul este foarte important, de multe ori ne-a împins de la spate şi ne dorim să facă acelaşi lucru şi duminică. Sezonul trecut a fost o victorie foarte frumoasă la Botoşani, s-a inaugurat şi nocturna. Ne dorim să câştigăm toate cele trei puncte. Dinamo o echipă cu calitate, jucători foarte buni şi cu siguranţă nu îşi permit să se apere la Botoşani. Vor juca şi care e mai bun va câştiga. Nu mă aşteptam să aibă parcursul din acest sezon. Este una din cele mai în formă echipe din campionat şi vom avea un meci foarte greu. La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal. Avem nevoie de toate cele trei puncte“, a declarat Gabi Vaşvari.

István Fülöp, marcatorul unui gol împotriva lui Dinamo sezonul trecut a declarat că nu s-ar mulţumi cu un punct din confruntarea de duminică.

„Putem câştiga jocul de dumincă. Cu multă agresivitate şi multă muncă putem câştiga acest meci. Să sperăm că va fi acel şoc pentru că avem nevoie de victorie. În momentul acesta, doar o victorie ne-ar descătuşa. În primul rând, nu trebuie să-i lăsăm să joace. Dacă îi laşi să joace, te pun la respect. Sperăm să ne revenim cu o victorie în meciul cu Dinamo”, a declarat Istvan Fulop.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani