Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lidia Buble, enervată cumplit de gestul Matildei Pascal Cojocărița! Ce a pățit Buble de s-au încins spiritele în culise!

Lidia Buble, enervată cumplit de gestul Matildei Pascal Cojocărița! Ce a pățit Buble de s-au încins spiritele în culise!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Lidia Buble s-a enervat cumplit la filmarile unei emisiuni. Cantareata a fost scoasa din sarite de un gest pe care l-a facut Matilda Pascal Cojocarita.

Lidia Buble si Matilda Pascal Cojocarita s-au intalnit la filmarile unei emisiuni, filmari la care au participat mai multi artisti din showbiz.

In culise, mai exact in vestiarul fetelor, s-au incins spiritele. Iubita lui Razvan Simion a fost deranjata de ce a putut sa faca interpreta de muzica populara Matilda Pascal Cojocarita.

Cantareata ar fi intrat in vestiarul femeilor cu sotul dupa ea, fara sa intrebe celelalte persoane daca sunt deranjate sau daca vor sa se schimbe.

„Doamna Matilda Pascal Cojocarita a intrat in vestiar, la femei, insotita de partenerul ei. Cu siguranta n-a facut intentionat, nu si-a dat seama sau pur si simplu a crezut ca e o singura cabina pentru toata lumea prezenta la filmarile emisiunii.

Lidia Buble a ramas masca initial, dupa care i-a spus Matildei ca este vestiarul femeilor. „Este sotul meu”, a fost replica ei. Buble a insistat ca acolo se schimba femeile si ca nu au ce cauta barbatii. S-a creat o tensiune, insa totul s-a incheiat cu bine pentru ca barbatul a parasit cabina. Doamna Cojocarita a evitat o discutie aprinsa, e o doamna, in plus, stie sa controleze situatii de acest gen. Situatia a fost putin ciudata din punctul de vedere al altor persoane. Sunt multe artiste care merg la astfel de evenimente sau filmari insotite de impresarii lor, in general barbati”, sustin surse care au fost prezente la filmarile emisiunii respective.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani