Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lidia Buble a trecut prin momente cumplite în timpul unui concert! A ajuns la Mizil, dar ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie!

Lidia Buble a trecut prin momente cumplite în timpul unui concert! A ajuns la Mizil, dar ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România, însă în urmă cu doar o zi, blondina a trecut prin nişte momente de-a dreptul cumplite în timpul unui concert! Cântăreaţa se bucura că a ajuns la Mizil, acolo unde urma să susţină un concert pentru fanii ei, însă ceea ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie!

Nici nu şi-a început bine recitalul, că au şi început o mare parte din cei prezenţi în public să arunce cu... fructe în Lidia Buble! După cea de-a treia piesă şi mai multe apeluri disperate, iubita lui Răzvan Simion a decis că este de ajuns calvarul îndurat şi a părăsit scena, fiind însoţită de poliţie pentru a o proteja.

„Duminică seara, în jurul orei 22.20, la serbările toamnei, Lidia Buble a părăsit scena pe care susţinea un recital la sărbătorile Mizilului, după ce în aceasta s-a aruncat cu fructe din public în acea seară, aducând apoi acuze la adresa organizatorilor. Evenimentul neplăcut pune localitatea într-o lumină proastă după ce, în anii 2000, primarul de atunci lansase vorba că este un oraş bolnav de SIDA, ca să îl poata declara zonă defavorizată. În urma acestui eveniment neplăcut sigur va fi catalogat ca un oraş majoritar ţigănesc. A cântat doar trei melodii. Nu a mai revenit, a plecat flancată de poliţia locală. S-a aruncat prima dată în timpul celei de a doua melodii, aceasta a criticat autorul, s-a aruncat şi în timpul următoarei, a terminat melodia, a mulţumit pentru comportamentul autorilor şi a coborât de pe scenă şi a plecat", a declarat un martor prezent la concert, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România!

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani