Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Laura Cosoi s-a măritat păzită de bodyguarzi! Şi-a adus „gorile” de la Bucureşti la nuntă!

Laura Cosoi s-a măritat păzită de bodyguarzi! Şi-a adus „gorile” de la Bucureşti la nuntă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actriţa şi-a oficializat aseară relaţia cu alesul inimii ei, Cosmin Curticăpean. Cununia civilă a avut loc la conacul Polizu, unde proaspăt căsătoriţii şi rudele lor au fost păziţi de zeci de bodyguarzi.

Laura Cosoi este, de aseară, doamna Curticăpean. Actriţa i-a spus “da” lui Cosmin, bărbatul alături de care a decis să facă marele pas. Frumoasa blondă şi-a dorit ca evenimentul să se desfăşoare departe de ochii presei şi ai curioşilor, aşa că a luat măsuri în acest sens.

În primul rând, ceremonia nu a avut loc la Starea Civilă de la Iaşi, angajaţii de acolo habar neavând de fericitul eveniment, pentru că protagoniştii nu erau programaţi. „Cununia nu va avea loc la Starea Civilă, ci într-un loc secret!”, ne-a spus Laura cu câteva zile în urmă.

Ceea ce s-a şi întâmplat, de altfel! Aseară, în jurul orei 19.00, Laura şi Cosmin au semnat actele de căsătorie la conacul unde astăzi vor celebra nunta.

O nuntă şi două petreceri
Şi pentru ca nimeni şi nimic să nu le dea peste cap planul, tinerii căsătoriţi au avut alături 30 de bodyguarzi, special aduşi de la Bucureşti, lucru confirmat şi de mireasă. Laura Cosoi a apelat la serviciile unei firme de pază şi protecţie din Capitală, care i-a oferit tot suportul atât la cununia civilă, cât şi la nunta de astăzi şi la petrecerea aferentă.

Cheful va continua la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui, unde va avea loc o petrecere grandioasă. Data de 8.08, când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, nu a fost aleasă întâmplător, pe miri legându-i întâmplări fericite de această cifră simbolică şi totodată norocoasă pentru ei.

Cununie restrânsă cu 25 de invitaţi
Cununia civilă a avut loc la 80 km de Iaşi, la conacul Polizu. Primarul comunei Deleni s-a deplasat pe domeniu pentru a le oficializa relaţia. Ceremonia a început în jurul orei 19.00 şi s-a desfăşurat într-un cadru restrâns.

Doar 25 de persoane se strânseseră la conac şi totul s-a desfăşurat în cea mai mare discreţie. Porţile de acces pe domeniu au fost baricadate, iar curioşii au rămas în faţa lor. Nici o indiscreţie nu a putut fi comisă, mai ales că bodyguarzii tocmiţi de Laura au fost mai numeroşi decât invitaţii. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani