Ionuţ Belei, câştigătorul Chefi la cuţite, luat cu ambulanţa din aeroport

Ionuţ Belei, câştigătorul Chefi la cuţite, luat cu ambulanţa din aeroport

Ionuţ Belei, câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul 8, a ajuns de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. În timp ce se afla în aeroport, pentru a pleca acasă, la Cluj, tânărul a simţit că i se face rău, fiind chemată de urgență ambulanţa. Din păcate, Ionuț Belei se confruntă cu probleme de sănătate.

Ionuţ Belei, de urgenţă la spital. În urmă cu câteva ore, câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul 8, a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Potriv ulittimelor informații primite din partea medicilor, Ionuț a fost testat pentru testul COVID-19 și, din fericire, acesta a ieșit negativ.

„Dimineață când am vrut să mă reîntorc acasă, la Cluj, în aeroport am rămas fără aer. M-am speriat. Cei de la control au chemat medicii. Mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Este prima dată când am pățit așa ceva. Mi-au explicat medicii că din cauza stresului și lipsei de somn.

Vreau să știți că sunt bine acum. Mi-au făcut și testul COVID. Sunt negativ și mă bucur că nu am pățit nimic grav.

Fiind dimineață am băut o cafea. Am vrut să intru înauntru, am făcut controlul, dar doamna de la aeroport mă întreba dacă sunt ok. nu am vrut să mă panichez. Și după un minut când am trecut de vamă, m-am sprijinit de perete și atunci a chemat doamna salvarea. M-am speriat că nu am respirat bine. Și din cauza emoțiilor și a lipsei de somn. Vreau să le mulțumesc medicilor care au avut grijă de mine”, a declarat Ionuț Belei la Antena Stars.

Cine e Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea
Ionuţ Belei este unul dintre concurenţii care au ajuns în marea finală a faimosului concurs culinar. Tânărul în vârstă de 26 de ani a reuşit să impresioneze chefii încă din audiţii cu un deser preparat, iar Sorin Bontea a crezut în talentul său şi i-a acordat cuţitul de aur.

Tânărul de doar 26 de ani l-a cucerit de la bun început pe chef Sorin Bontea cu nougatul de caramel sărat, motiv pentru care a primit cuțitul de aur. Şi-a dat seama că bucătăria pentru el este totul în urmă cu 7 ani, când a lucrat într-un restaurant din Germania și a avut de învățat de la adevărați maeștri în arta culinară, chefi care au obținut stele Michelin în localurile lor.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea. Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a declarat Ionuț Belei despre el.

Stirea anterioara

Măsuri de siguranță la împodobirea bradului

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.