Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ioniță de la Clejani, bătut în trafic. Artistul a ajuns la spital

Ioniță de la Clejani, bătut în trafic. Artistul a ajuns la spital

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ioniță de la Clejani a trecut prin momente cumplite la începutul acestei săptămâni. Artistul a avut o altercație cu oamenii legii, după ce a fost oprit în trafic. Artistul a ajuns în cele din urmă la spital. Mai mult, Fulgi, băiatul acestuia susține că tatăl lui a fost bătut.

Fulgi de la Clejani a postat un mesaj pe contul de socializare, în care spune că tatăl lui a fost agresat fizic și verbal de oamenii legii și că a ajuns pe mâna medicilor. De asemenea, soțului Vioricăi i s-a făcut rău, iar tensiunea i-a scăzut drastic. „Tatăl meu a fost agresat fizic şi verbal de către poliţie ! Picioare, pumni etc.. O violenţă extraordinară din partea unor oameni ai justiţiei!”, este mesajul postat de Fulgi de la Clejani.

De asemenea, Ioniță de la Clejani a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care explică ce i s-a întâmplat. „Vă scriu revoltat și oripilat, va scriu pentru decenta si respect reciproc! Azi, in jurul orei 14:30, mi-am simțit viata pusa în pericol. Am fost agresat fizic și verbal, fără să am nicio vina. Acum…. Sunt la spital, sub atenta supraveghere medicală! Pentru cine caută la mine altceva decat adevarul: Eu nu consum niciodată alcool când sunt la volan! De altfel, am și săpat o temniță adancă acestui viciu în viața de zi cu zi. Sunt un om serios si cu respect fata de cei din jur! Sunt un om de bune moravuri și nu mi-am permis niciodată să încalc legile țării sau pe cele ale moralei! Ioniță de la Clejani”, a fost declarația oficială a acestuia. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani