Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Ionică” din Liceenii, nepotul actriței Tamara Buciuceanu!

„Ionică” din Liceenii, nepotul actriței Tamara Buciuceanu!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Puțini știu că actorul Mihai Constantin este nepotul actriței Tamara Buciuceanu, dar și mai puțini știu că simpaticul Ionică din Liceenii are o deja doi copii mari și talentați, care îi calcă pe urme.

Deși au jucat împreună în cele două serii ale filmului Liceenii, puțini au știut că nepotul actriței Tamara Buciuceanu este Mihai Constantin, fanii simpaticului personaj Ionică știind doar că tânărul era fiul marelui actor George Constantin, căruia îi și semăna, de altfel.

Nepotul actriței Tamara Buciuceanu a primit o provocare grea…
Mihai Constantin a avut însă șansa de a juca alături de mătușa lui, Tamara Buciuceanu, în liceenii, tânărul actor fiind nu doar fiul lui George Constantin, ci și al faimoasei mezzosoprane Iulia Buciuceanu, sora actriței. Mihai Constantin a călcat pe urmele tatălui și ale mătușii sale – grea moștenire, fiindcă e dificil să confirmi când ești copilul unei celebrități – și s-a dovedit demn de numele pe care-l poartă, făcându-și familia mândră.

După rolul adolescentului mereu pus pe șotii, Mihai a primit o vreme roluri secundare în câteva producții, dar de atunci numele său a ținut de multe ori capul de afiș la Teatrul Bulandra. Acum, el nu mai este doar fiul lui George Constantin și al actriței Tamara Buciuceanu, ci, pur și simplu, actorul Mihai Constantin.

Matei și Maria au preluat ștafeta de la tatăl lor!
La rândul său, actorul a predat ștafeta. Căsătorit cu Luminița Constantin, Mihai este tatăl a doi copii extrem de reușiți, care i-au moștenit talentul. Matei este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și cinematografică Ion Luca Caragiale, din București, iar Maria este elevă la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza. Chiar dacă Maria nu a ales actoria, e emoționant, ca părinte, să știi că decorul și afișul piesei pe care tu ai regizat-o și în care joci este creat de fiica ta…


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani