Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inna petrece vacanța de iarnă în Spania. Cum s-a pozat artista pe pârtie - FOTO

Inna petrece vacanța de iarnă în Spania. Cum s-a pozat artista pe pârtie - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Perioada concertelor s-a încheiat, așa că Inna va profita din plin de luna ianuarie. Interpreta îşi petrece vacanţa în Spania, într-un cunoscut resort de schi. Inna a postat pe contul său de Instagram fotografii de pe pârtie de schi iar reacţiile fanilor au venit imediat.

Aceștia i-au urat vacanță plăcută și au sfătuit-o să se relaxeze în perioada următoare. Toată lumea o știe pe Inna, însă nu sunt mulți cei care cunosc care este, de fapt, originea numelui sub care s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului. Dacă succesul l-a câștigat sub numele „Inna’, la începutul carierei, cântăreața a urcat pe scenă și s-a prezentat „Alessandra”.

Ulterior, artista a constatat că nu se regăsește sub acest nume și a ales un altul, iar inspirația ei a venit chiar din familie. Cântăreața a ales acest nume fiind inspirată de alintul pe care bunicul ei îl folosea pentru a i se adresa. „Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică. Bunicul meu obișnuia să îmi spună Inna”, afirma cântăreața. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani