Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inna nu cântă fără bodyguarzi și restricții. S-a întors acasă cu fițele de divă internațională la pachet!

Inna nu cântă fără bodyguarzi și restricții. S-a întors acasă cu fițele de divă internațională la pachet!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Artista își negociază la sânge contractele când vine vorba despre imaginea sa. Ce condiții pune Inna? Mai ceva ca starurile internaționale.

După cum însăși mărturisea în urmă cu câțiva ani, pe când era doar o puștoaică anonimă de la malul mării, Inna nici nu visa să se bucure măcar de o parte din notorietatea pe care-o are acum.

Odată urcată pe cai mari, pretențiile artistei au crescut simțitor. Mai ales după ce aceasta, umblată peste mări și țări, acolo unde și-a dobândit și statutul de star internațional, a revenit să-i bucure și pe conaționali cu prestația sa.

A revenit pe scenele autohtone
Ei bine, după ce o perioadă bună a cântat mai mult peste hotare, încet, încet, Inna a ajuns să fie o prezență activă și pe scenele autohtone.

Cu mult mai multe spectacole în țară, în ultima perioadă, acolo unde este reținută ”la glie” și grație emisiunii-concurs de talente, unde ocupă fotoliul de jurat, artista are mare grijă de imaginea sa. Și a ajuns să-și negocieze la sânge orice contract în ceea ce privește mai ales show-urile private.

Ce condiții pune Inna la concertele din țară: body-guarzii îi apără ”imaginea”
Inna solicită, negru pe alb, ca în timpul prestației sale, să nu fie filmată nici măcar cu telefoanele mobile și nici fotografiată, excepție făcând cazurile în care ea își dă acordul să se pozeze cu fanii.

Artista vine însoțită la concerte și de bodyguarzi. Aceștia, pe lângă misiunea de a o păzi pe artistă, au și rolul de a fi cu ochii-n patru la ce se întâmplă în locația în care cântă artista.

Cenzură și pe conturile de socializare
Vedeta a avut totodată grija să-și ia măsuri de precauție și-n cazul în care cineva a reușit totuși s-o filmeze. Astfel, orice postare este blocată de mesajul „Nu puteți efectua această postare. Vă rugăm ștergeți filmarea dacă nu aveți dreptul de publicare”. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani