Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gest umanitar al lui Gigi Becali. Ce a făcut pentru Ioana Tufaru, care este însărcinată

Gest umanitar al lui Gigi Becali. Ce a făcut pentru Ioana Tufaru, care este însărcinată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fiica Andei Călugăreanu este însărcinată în cinci luni, însă ea şi iubitul ei dorm în stradă, din cauza unor neînţelegeri în familie şi a situaţiei materiale precare.

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a oferit să acorde un ajutor acestei familii. „A contat faptul ca este o femeie care poarta in pantecele ei un copil si pentru care, noi ca crestini, trebuie sa facem ceva. Dumnezeu m-a indrumat aseara. M-am uitat la TV, am vazut si am luat aceasta hotarare. Nu i-am cumparat inca o garsoniera, va sta intr-un loc unde eu am loc pentru cinci sute, o mie de persoane.

Este un camin unde sunt mai multe garsoniere si unde pot locui. Este foarte civilizat, curat si are toate conditiile. Ulteior o sa vedem.

E adevarat ca parintii fetei acesteia au fost niste oameni onorabili, care ne-au incantat.; Va dati seama, am crescut in anii adolescentei cu cantecele acestor oameni. Eu fac acest gest pentru femeia insarcinata, care poarta un copil in pantecele ei. Îi dau eu banii care i-au furat de la socru şi o să-i ierte", a spus Gigi Becali la o televiziune, potrivit cancan.ro.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani