Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
George Burcea, după ce trupa Andre s-a reunit: „A lipsit destul de mult de acasă, dar e normal”

George Burcea, după ce trupa Andre s-a reunit: „A lipsit destul de mult de acasă, dar e normal”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu cântă din nou împreună. În această seară, artistele au lansat o nouă piesă, iar alături le-au fost prietenii și familiile, în cadrul unui eveniment organizat special pentru momentul mult așteptat.

George Burcea. Soțul Andreei Bălan a făcut primele declarații despre reunirea trupei Andre . „A fost foarte emoţionată pentru că este un proiect de suflet. Este proiectul cu care ele au început. Ea îşi doreşe ca orice lucru pe care îl face să fie perfect. Acum, unindu-se după atâta timp, şi-a dorit să fie mai perfect ca perfect. A fost destul de stresată, dar ne-am descurcat. O avem pe mama soacră lângă noi, avem bona care ne ajută, ne avem noi unul pe celălalt…”,a declarat George Burcea pentru „Răi Da Buni”, potrivit Spynews.

„A lipsit destul de mult de acasă, dar e normal. Dacă vrei să-ţi iasă ceva, repeţi. Repetiţia este mama învătăţurii. Sfaturi în ceea ce priveşte partea de muzică, nu pot să-i dau foarte multe pentru că eu sunt actor. În schimb, i-am dat pentru repetiţii. Am încredere în ele că va fi bine”, a mai spus soţul Andreei Bălan.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani