Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT. Ce acuzații i se aduc

Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT. Ce acuzații i se aduc

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu a fost reținut miercuri, 24 octombrie, de către DIICOT pentru 24 de ore! Claudiu Moroșan (n.r. - acesta este de fapt numele de familie corect al fraților, dar Cătălin a devenit cunoscut ca Moroșanu) este acuzat de trafic cu aur, dosar în care sunt implicate mai multe persoane, inclusiv afaceristul italian Alessandro Amato, dar şi Marian Mihart, ambii fondatori ai lanţului de magazine Cellini. În plus, sunt anchetate și mai multe persoane de etnie romă. Cătălin Moroșanu nu este implicat în acest caz.

DIICOT a efectuat percheziţii în mai multe locaţii din Iaşi, Vaslui şi Alba în cursul zilei de ieri. În judeţul Iaşi, anchetatorii au descins la Grajduri şi Ciurea, acolo unde au răscolit locuinţele mai multor cetăţeni de etnie romă care ar fi fost implicaţi în acest caz, potrivit celor de la adevarul.ro. Se pare că este vorba despre o rețea în toată regula din care face parte și Claudiu Moroșan, care este și consilier județean din partea PNL.

Acuzaţiile oficiale sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani sau contrabandă. Surse judiciare au precizat că acest dosar a fost deschis încă din 2012, el fiind înregistrat la un moment dat şi pe rolul structurii centrale a DIICOT. Acuzaţiile vizează tranzacţii ilegale cu aur şi bijuterii din aur, prejudiciu estimat fiind de peste 3 milioane de euro.

Cătălin Moroşanu are 34 de ani şi e unul dintre cei mai iubiţi luptători de kick-box din România. Este apreciat şi datorită firii sale foarte deschise, motiv pentru care a reuşit să obţină un mandat de consilier la Primăria din Iaşi. Sursa: digisport.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani