Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșăneanul George Burcea, soţul Andreei Bălan, va deveni din nou tată!

Botoșăneanul George Burcea, soţul Andreei Bălan, va deveni din nou tată!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni şi a ţinut totul ascuns până acum. Fiind o fire energică, o cântăreaţă care are tot timpul concerte, dansează mult, motiv pentru care şi-a păstrat silueta.

În ultima perioadă, Andreea Bălan a optat pentru ţinute care i-au scuns burta de gravidă. Cele mai recente fotografii cu ea o prezintă într-un costum de culoare roz care lasă puţin la vedere faptul că este însărcinată.

„Noi ne dorim încă un copil. Nu e vorba doar de vacanţă, noi ne dorim de câteva luni bune. Nu mai e atât de uşor ca la 20 de ani", a spus Andreea Bălan în urmă cu câteva luni. Iată că dorinţa i se îndeplineşte şi în aproximativ patru luni, Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani