Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Firicel” din Las Fierbinți, idilă cu „devoratoarea de fotbaliști” Ioana Popescu? „E o poveste complicată”

„Firicel” din Las Fierbinți, idilă cu „devoratoarea de fotbaliști” Ioana Popescu? „E o poveste complicată”

Ioana Popescu, cunoscută în showbiz drept „devoratoarea de fotbalişti", se iubeşte cu actorul Toma Cuzin, cel care interpretează rolul lui Firicel în serialul Las Fierbinţi.

Invitată într-o emisiune de la Kanal D, Ioana Popescu a recunoscut că are o relaţie Toma Cuzin cunoscut pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinţi, Idila durează de circa două luni.

„E o poveste complicată, dar frumoasă. El a colaborat cu mama mea. Povestea a început pe Facebook. El mi-a dat cerere de prietenie în urmă cu vreo 3 ani, dar nu ştiam. Pe atunci nu îi ştiam nici numele. Acum două luni am văzut un film cu el, eram singură acasă şi l-am căutat pe Facebook. I-am trimis cerere de prietenie, dar nu mă aşteptam să răspundă. Ne-am văzut şi aşa a început totul", a spus Ioana Popescu.

Şi-a cunsocut soţia la 16 ani, iar de 18 ani sunt împreună
Actorul Toma Cuzin este căsătorit de la 18 ani şi are doi copii împreună cu soţia lui, Cristina. Povestea lui de viaţă este una deosebit de intersantă. La 11 ani, a plecat de acasă şi şi-a luat viaţa în mâini, încercând să se descurce singur. De-a lungul timpului, a lucrat în mină, a fost bucătar, paznic şi dansator, a păzit un şantier şi o scară de bloc, dar a încetat să „experimenteze", după îi place să spună, în momentul în care a descoperit actoria. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani