Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fata Catincăi Roman, s-a păruit în club cu alte fete, dar ce a urmat e fabulos!

Fata Catincăi Roman, s-a păruit în club cu alte fete, dar ce a urmat e fabulos!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Zilele trecute, numele Calinei, fiica Catincai Roman, a fost pronuntat intr-un mega scandal. Desi adolescenta nu are nicio vina, mama Catinca Roman si-a bagat fiica “in sedinta”, dupa bataia din club.

Pe scurt, Calina, fiica Catincai Roman, s-a nimerit sa se afle intr-un club in noaptea in care doua fete de oras s-au luat la bataie, pare-se pentru un baiat. Oana Marica si Diana Guresoaie si-au impartit palme, pumni si cuvinte urate pana au fost scoase afara de bodygurzi. (Catinca Roman, vorbeste despre fiica sa)

Aflata de fata, Calina a fost contactata de presa sa dea declaratii despre incident, tanara trezindu-se astfel ca numele sau este alaturat acestui scandal.

Cand a ajuns acasa, Calina i-a povestit totul mamei sale.
„Am aflat de acest episod chiar de la fiica mea, de la Calina. Cand a venit acasa mi-a povestit si am stat de vorba. I-am spus sa fie atenta pe viitor, sa constientizeze in permanenta ca acest fapt, de a fi persoana publica, iti aduce si mari deservicii. Trebuie sa fie atenta ce face si cum se comporta si la anturaj.

Ea, bineinteles, s-a nimerit sa fie acolo. Nu a fost implicata, dar a fost suficient ca numele ei sa fie legat de acest scandal. Nu i-am tinut lectii de morala, i-am spus doar ca si eu am trecut prin asa ceva in urma cu mai bine de 25 de ani si i-am dat exemple. Am o relatie foarte buna cu ea si ma bucur de acest lucru”, ne-a declarat Catinca Roman. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani