Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Este unul dintre cei mai bogați oameni din showbiz, dar circulă cu metroul

Este unul dintre cei mai bogați oameni din showbiz, dar circulă cu metroul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În timp ce multe dintre vedetele autohtone se afișează cu mașini scumpe sau au șofer la dispoziție, Florin Călinescu circulă cu metroul. Și asta în condițiile în care, este știut, juratul de la „Românii au talent” este una dintre vedetele din România care stau bine la capitolul finanțe.

Lucru cunoscut, când dă un strop de ploaie sau câțiva fulgi de zăpadă, traficul din București devine infernal. Conștient de acest aspect, simpaticul actor Florin Călinescu a decis să economisească timp și, mai ales să evite eventualii nervi din trafic. Așa se face că, după ce a renunțat la SUV în favoarea unei mașini mici, cu două uși, acum Florin Călinescu circulă cu metroul prin București.

Un fotoreporter Libertatea.ro l-a întâlnit într-unul dintre trenurile care se deplasau în zona de nord a Bucureștiului, zonă despre care se știe că este mai mult decât aglomerată, indiferent de oră.

Florin Călinescu circulă cu metroul prin București
Chiar dacă peste hotare este o normalitate mersul cu mijloacele de transport în comun, indiferent de statutul social al fiecăruia, în România există și în 2018 prejudecăți că doar persoanele modeste apelează la tramvai sau metrou pentru a ajunge la destinație. Ei bine, nu este cazul juratului de la „Românii au talent” deoarece Florin Călinescu este unul dintre cei mai bogați oameni de media din România, având afaceri în mai multe domenii. Juratul de la „Românii au talent” a investit bani în optică, imobiliare, restaurante, în plus are terenuri în Brașov și Argeș, case în București, Timișoara și Brașov, dar și o colecție impresionantă de ceasuri scumpe. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani