Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Drama neștiută a unei cântărețe de muzică populară: Doi logodnici i-au murit în brațe

Drama neștiută a unei cântărețe de muzică populară: Doi logodnici i-au murit în brațe

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O cântăreață de muzică populară are o poveste impresionantă de viață, mai puțin știută. Doi logodnici i-au murit în brațe interpretei Corina Dragomir, la câțiva ani unul de celălalt.

Prima oară, interpreta avea 27 de ani când cel alături de care trăia de doi ani a suferit un atac cerebral și a murit. „Era inginer si i s-a facut rau, lucru neasteptat pentru ca nu avusese nicio problema. Noi nu ne gandim cat de usor se moare si oamenii mor exact cum mor puii de gaina. Nu s-a mai putut face nimic. M-am trezit asa deodata ca s-a dus. Din momentul ala mi-a fost foarte greu, n-am mai putut sa cant, am avut perioade de aproape 10 ani in care eu n-am mai cantat pentru ca chiar nu mai puteam. Am simtit ca s-a rupt ceva din mine si oricat de mult incercam sa revin la viata de dinainte imi era foarte greu", a povestit Corina Dragomir, in urma cu cativa ani.

Povestea s-a repetat la interval de câțiva ani. „Gluma asta proasta a vietii s-a repetat. Intre Craciun si Anul nou i s-a facut rau si a murit in bratele mele. Am fost foarte speriata in momentele acelea pentru ca eram numai noi doi in casa, nu a apucat sa spuna absolut nimic, nu a apucat sa strige sa spuna ca ii e rau, pur si simplu. Am realizat ca ii este rau pentru ca se zbatea intre viata si moarte. Am fost speriata, dupa aceea am simtit sentimentul de revolta pentru ca nu am putut sa il ajut, sa fac mai mult", povestea interpreta, potrivit WOWbiz.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani