Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Drama neștiută a câștigătoarei de la Vocea României. Boala cumplită de care suferă gemenii ei

Drama neștiută a câștigătoarei de la Vocea României. Boala cumplită de care suferă gemenii ei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cristina Bălan a vorbit pentru prima dată despre drama prin care trece. Câștigătoarea de la Vocea României ascunde o poveste extrem de dureroasă în ciuda zâmbetului larg pe care-l afișează în public.

Gemenii ei Toma și Matei s-au născut cu Sindromul Down, iar artista şi soţul ei au trecut prin momente extrem de grele ani întregi.

„Medicul care mi-a supravegheat sarcina avea o tăcere adâncă şi mi-a spus că unul dintre ei, respectiv Toma, are nişte marcări de sindromul Down. În momentul acela nu am simţit că mi-a căzut cerul în cap. Mi s-a spus că pot să fac avort medicinal. Acest lucru m-a durut", a declarat Cristina Bălan, la un post de televiziune.

Toma şi Matei sunt copii cu nevoi speciale, iar Cristina Bălan şi soţul ei au făcut sacrificii imense pentru a le asigura un trai decent. „Când s-au născut nu am putut să îi ţin în braţe, erau vineţii, mici. Oamenii îmi spuneau: „Doamne, dar de ce să chinui copilul o viaţă întreagă? Poţi să avortezi” Primii doi ani din viaţa lor i-am dedicat exclusiv lor. Ne-am descurcat greu cu banii, au fost şi situaţii în care nu ne-am putut cumpăra nimic", a mai declarat aceasta pentru sursa mai sus menţionată.

Cristina Bălan şi Gabi formează un cuplu încă din anul 2012.

Ce este Sindromul Down

Sindromul Down (trisomie 21) reprezintă o afecţiune cromozomială (o afecţiune din naştere, care este prezentă la copil încă din momentul conceperii) cauzată de prezenţa unui cromozom 21 suplimentar. Sursa: spynews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani