Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Drăghia, la spital, după „Exatlon”, Tania Popa s-a întors la „fermă”

Drăghia, la spital, după „Exatlon”, Tania Popa s-a întors la „fermă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actorii Vladimir Drăghia (32 de ani) şi Tania Popa (45 de ani) au dat lovitura pe plan financiar, în ultimele două săptămâni, ei reuşind să-şi umple puşculiţa, după ce au câştigat două show-uri tv.

În timp ce ea are din nou chef de muncă în grădină, pozându-se cu un coş plin cu cireşe, Vladimir a ajuns ieri la spital, urmare a deselor accidentări suferite la picioare, în timpul probelor din Republica Dominicană.

Tania Popa (45 de ani) şi Vladimir Drăghia (32 de ani), care au făcut, la un moment dat, parte din aceeaşi emisiune, “Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, au stofă de învingători. Tania a pus mâna, în urmă cu două săptămâni, pe premiul de 50.000 de euro, la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), iar Vladimir Drăghia a fost desemnat, miercurea trecută, câştigătorul reality-showului “Exatlon” (Kanal D) şi al premiului de 100.000 de euro. Însă, pentru a-şi împlini acest vis, el a făcut mari sacrificii.

Drăghia a stat departe de familie cinci luni, timp în care a suferit numeroase accidentări la picioare, aşa că ieri, la o zi de la sosirea în ţară, el se programase deja la un consult medical: “Merg la medic pentru un control de rutină ca să văd care e starea picioarelor mele, să văd dacă totul e în regulă, dacă am nevoie de îngrijiri. Le-am lovit de prea multe ori pe traseele din Republica Dominicană”, ne-a spus el. Acesta a fost întâmpinat, la aeroport, de iubita lui, Alice Cavaleru, şi de fiica lor, Zara.

Cât o priveşte pe Tania Popa, ea duce deja dorul vieţii la ţară, aşa că, zilele trecute, a dat iama în livadă, unde a strâns un coş plin cu cireşe: “Am profitat de curtea finilor mei, care e plină de pomi fructiferi, caişi, vişini, cireşi, de unde mâncăm la discreţie. Stau la câţiva metri de noi şi acolo am şi atelierul de croitorie”. Tania i-a ţinut pumnii lui Drăghia, la “Exatlon”: “L-am urmărit şi pe Vladimir, fostul meu coleg de la „Fermă”, atunci când au început să se strângă rândurile la „Exatlon”, mai ales că a fost un coechipier de nota 10. Voi avea o vară plină de proiecte teatrale şi nu numai în care mă voi strecura pentru că voi avea câteva tăieri de moţ la finele noastre din Italia, Timişoara şi din Bucureşti”.

Actriţa, care are doi copii şi este căsătorită cu Veaceslav Damian, ne-a mai povestit şi despre petrecerea de nuntă: “A fost un chef la care mi-am dorit ca invitaţii să nu fie prea protocolari şi scorţoşi. Am avut un eveniment cu tematică de nuntă”. “Ferma Vedetelor” s-a filmat la Ciocăneştii de Sus, în apropierea Sibiului.

Tania a scăpat de emoţiile concursului de la PRO TV, însă acum are inima cât un purice pentru fiica ei, Daria (18 ani), fiindcă pe 25 iunie încep examenele de Bacalaureat.

Puştoaica se pregăteşte, în paralel, şi pentru admiterea la facultate: “Fiica mea vrea să dea la două specializări diferite, care nu au legătură una cu cealaltă. Una dintre facultăţi va fi Psihologie, iar cealaltă, Photo Video. Daria mi-a fost domnişoară de onoare şi mi-a fost aproape la petrecerea de nuntă”, ne-a dezvăluit Tania Popa despre fata ei, care îi seamănă leit, din punct de vedere fizic.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani