Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni, iar admiratoarele sale au fost curioase să afle care este dieta pe care a ținut-o vedeta. Este mereu pe scenă sau la televizor, iar artista are destul de mare grijă de silueta ei.

Multe femei o apreciază pe Andra pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată după cele două nașteri. Artista urmează o dietă, iar noi am aflat ce mănâncă artista într-o zi. Dieta pe care Andra Măruță o urmează este una destul de simplă și ușor de ținut, fără a te înfometa.

La micul dejun, Andra mănâncă brânză, roșii, cereale și un ou. Pentru masa de prânz artista alege ciorbă slabă, supă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. Pentru cină, Andra consumă alimente ușoare, iar după ora 18.00 soția lui Cătălin Măruță nu mai mănâncă nimic.

Andra a infirmat zvonurile despre a treia sarcină
În ultima perioadă s-a vorbit mult pe baza acestui subiect, dacă Andra și Cătălin Măruță vor deveni părinți pentru a treia oară. Ei bine, adevărul a ieșit la iveală și a fost spus chiar de persoana în cauză, Andra. Se pare că artista nu este însărcinată și a pus capăt tuturor zvonurilor.

„Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta. N-am burtică.”, a declarat Andra. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani