Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Destinul amoros, tragic, al Irinei Rimes! Căsătorită la doar 22 de ani, soțul a înșelat-o, lăsându-și amanta gravidă… de două ori

Destinul amoros, tragic, al Irinei Rimes! Căsătorită la doar 22 de ani, soțul a înșelat-o, lăsându-și amanta gravidă… de două ori

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Irina Rimes este o artista de succes, insa viata ei sentimentala a fost una extrem de trista. Putina lume stie ca la cei 26 de ani ai ei, Irina Rimes a suferit din dragoste, Cantareata din Republica Moldova, care in ultimii ani a devenit celebra si in Romania, a fost casatorita cu un coleg, Andi Banica.

Desi de fiecare data cand e intrebata de iubit, Irina Rimes refuza sa vorbeasca despre viata ei sentimentala, artista a trait o poveste de iubire sfarsita dureros. Presa a scris, anul trecut, ca Andi Banica ar fi inselat-o pe Irina Rimes cu o contabila pe care a si lasat-o insarcinata, nu o data, ci de doua ori.

Povestea cu iz de telenovela este una incalcita. Se pare ca Andi a aflat ca amanta lui este gravida si cu toate acestea a parasit-o. Dupa patru luni, amanta a pierdut sarcina, iar barbatul s-a intors la ea. Femeia a ramas din nou insarcinata dar de data aceasta Andi i-a fost alaturi. Intre timp insa, Irina Rimes si Andi Banica divortasera, cei doi semnand anul trecut actele care-i faceau “oameni liber”, iar de atunci fiecare a luat-o pe drumul lui. Toate dezvaluirile din presa de peste Prut au fost se pare facute chiar de femeia cu care s-a iubit fostul sot al Irinei Rimes.

Irina Rimes a fost inselata, insa si despre artista s-a spus ca ar fi avut un iubit, un cantaret din Moldova. Dar Irina Rimes nu a confirmat niciodata zvonurile privind o relatie amoroasa. In plus, in putinele sale interviuri in care si-a deschis inima, Irina Rimes vorbeste si acum despre Andi ca fiind singurul barbat important din viata ei. Pana acum!

„Prima mea dragoste a fost si cea mai importanta. Am mai iesit, dar nu am avut multe relatii. Eu si Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place. Imi lipsesc lucrurile barbatesti din viata mea”, a declarat Irina Rimes, in urma cu cateva luni, la o emisiune radio.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani