Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Declarație șocantă a lui Cream despre probleme de sănătate la două luni de la plecarea din „Ferma”

Declarație șocantă a lui Cream despre probleme de sănătate la două luni de la plecarea din „Ferma”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cream se resimte și acum după participarea la o emisiune de supraviețuire. După Exatlon, Claudia Pavel s-a mai încumetat încă o dată să participe la un show de supraviețuire! Cântăreața a decis să intre la Ferma și a încercat, pe cât posibil, să facă o figură cât mai bună.

Din păcate, așa cum Wowbiz.ro a prezentat în premieră, la fața locului, artista a avut de îndurat multe, printre ele umilințe din partea lui Brigitte Sfăt, cu care s-a certat cel mai dur în emisiune. În plus, probleme legate de adaptare sau muncile dificile la care a fost supusă și-au pus amprenta asupra organismului vedetei și au lăsat urme!

Cream spune tot adevărul despre Ferma! ”A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos”

Astfel că, la două luni de la ieșirea din show, Cream spune tot adevărul despre Ferma, de unde susține că a rămas cu sechele. "M-am resimțit cand am ieșit, mi-am facut niște controale și mi-am revenit. Păstrez, în schimb, o oboseală cronică! A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin", a spus artistă în vârstă de 34 de ani pentru Gazetă Sporturilor. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani