Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dansatorul Andreei Bălan, implicat într-un accident soldat cu un mort!

Dansatorul Andreei Bălan, implicat într-un accident soldat cu un mort!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Noapte de coşmar pentru Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, şi pentru Antonio Dos Santos, fost concurent la „Dansez pentru tine". Cei doi se îndreptau spre Piatra Neamţ, dar la Zăneşti, brazilianul, aflat la volanul maşinii, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani. Din ancheta demarată de poliţişti se pare că pietonul a fost acroşat după ce a traversat neregulamentar.

Petrişor Ruge şi Antonio Dos Santos sunt în stare de şoc după ce noaptea trecută au fost martorii unui accident îngrozitor. Brazilianul, fost concurent la emisiunea „Dansez pentru tine" a accidentat mortal un bărbat. Victima iesea dintr-un bar, iar pe findul consumului de băuturi alcoolice a traversat neregulamentar. Pietonul a fost acroşat de un autoturism Volkswagen cu numere de Bucureşti. Informaţiile tvmneamt.ro au fost confirmate de surse oficiale din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Neamţ. La volanul masinii care l-a accidentat pe barbat se afla Antonio Martins dos Santos, iar pasager a fost Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan.

În maşină cu cei doi se mai afla o tânără. Toţi trei se îndreptau spre un hotel din Piatra-Neamţ, unde ar fi trebuit să se cazeze, scrie click.ro.

Antonio Dos Santos a câștigat locul al treilea la Dansez pentru tine, alături de Andreea Spătaru, în 2010. După concursul de la Pro Tv el a devenit cunoscut în showbiz-ul românesc şi a fost cooptat şi la emisiunea Splash! Vedete la Apă de la Antena 1. Brazilianul este căsătorit cu o româncă, iar cei doi au împreună un băieţel, lendro, în vârstă de nouă ani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani