Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cutremurător! Stela Popescu şi-a ales înlocuitoarea dinainte să moară. Cine este

Cutremurător! Stela Popescu şi-a ales înlocuitoarea dinainte să moară. Cine este

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După moartea fulgerătoare a îndrăgitei Stela Popescu multe secrete ies la iveală, dezvăluite chiar de apropiaţii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa şi Alin Gheorghişan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar şi despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actriţa care i-a fost ca o mamă.

Alin GHerghişan a vorbit despre colega lui, tânăra Ana Maria Donosa, cea care a înlocuit-o pe Stela Popescu pe scenă, în spectacolele din Spania, din 2 şi 3 decembrie! Surpriza este că însăşi Stela a ales-o să-i fie urmaşă, scrie click.ro.

„Ana Maria este, dacă vrei, parţial partenera domnului Arşinel încă dinainte ca Stela să nu mai fie. Ana avea momente cu Alexandru Arşinel pe scenă. Unul dintre aceste momente se desfăşoară în spectacolul. Chiar Stela Popescu a ales momentele care urmează să se facă în spectacolul, de la Tănase. Ana Maria Donosa a primit foarte multe sfaturi de la Stela Popescu. În proporţie de 90%, toate actriţele de la noi au cuplete scrise de Puiu Maximilian (soţul actriţei şi scenarist, n.r.) şi dăruite de Stela. A văzut-o potrivită să facă acel cuplet cu Arşinel, pe care l-au făcut ei doi în urmă cu 30 de ani”, a mai povestit Alin Gheorghişan.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani