Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum minte Marcel Toader poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat

Cum minte Marcel Toader poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

De când a început scandalul cu divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader apare zi de zi, seară de seară, la emisiuni TV.

Se dă rănit, face acuzații grave la adresa Mariei, se plânge că a fost înșelat, că suferă, că a slăbit 13 kilograme, iar lista poate continua. În schimb, se pare că atunci când părăsește platoul de filmare, afaceristul renaște complet.

Paparazzii noștri l-au surprins într-o ipostază complet atipică pentru un bărbat aflat în mijlocul unui divorț atât de scandalos. Îmbrăcat la patru ace, aranjat, și cu o atitudine extrem de relaxată, Marcel Toader, a luat cafeaua cu un prieten, miercuri dimineață (6 septembrie), la o terasă.

Marcel Toader s-a întâlnit cu un prieten la cafea, și au râs împreună de mama focului

Afaceristul și amicul lui s-au întâlnit în zona parcului Carol, și s-au așezat la masă la o cafenea din zonă, de unde nu s-au ridicat preț de două ore. O vorbă din popor spune că timpul trece mai repede atunci când te distrezi, așa că nu e de mirare că a stat atât de mult, căci pe tot parcursul întâlnirii s-a simțit excelent: a râs, a gesticulat, a vorbit vrute și nevrute cu bărbatul respectiv.

După cafea, Marcel Toader s-a urcat în mașina în care el susține că Maria l-ar fi înșelat cu alt bărbat. Bolidul este lovit din toate părțile, însă fostului rugbyst nu pare să-i pese prea mult, căci nu se strofocă să îl repare, deși îi vin bani buni din aparițiile televizate.

Iar pentru că nu are niciun gând de împăcare cu Maria, Marcel a renunțat deja la verigheta care le-a legat destinele timp de mai bine de doi ani.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani